Search
  • Nicky_IT'SMYLIFEdesign

Wie zit er achter IT'SMYLIFEdesign, en wat kan deze onderneming voor jou betekenen?


Nicky = er een uit de familie Kok (niemand in mijn familie is overigens ‘kok’ maar kunnen wel allemaal lekker koken, geboren en getogen in Hilversum. Woont nu heerlijk aan de rand van Amsterdam, met een schapen weide achter mijn huis (waar vind je dat nog in Amsterdam ). 

Nicky = 33 jaar jong en geeft naast IT’SMYLIFEdesign 4 dagen in de week met veel plezier les op een grafisch MBO. 

Nicky = Alle Dagen Heel Druk, oftewel; ADHD. Waarom vermeld ik dat? Ben ik gek op labels? Nee helemaal niet, maar sinds ik weet dat ik het ben kan ik het juist als een kracht inzetten en zie ik het juist ook vaak als een superpower. Daar is zelfacceptatie voor nodig, en dat gun ik iedereen met een “label”. 

Nicky = logo & life designer @ IT’SMYLIFEdesign 

IT’SMYLIFEdesign= een zelfstandige onderneming waarin ik coaching en huisstijlen ontwerpen met elkaar verenig. Je hoeft zeker geen gebruik van beide te maken, maar ze zijn wel heel goed met elkaar te combineren. Op het gebied van coaching kan ik je namelijk helpen met “light” struggles. Loop je vast op je huidige werkplek/studie en wil je in een paar korte persoonlijke sessies (zowel persoonlijk als online) weten hoe je bepaalde overtuigingen kan ombuigen naar iets positiefs en een nieuwe weg om in te slaan? Of heb je meer persoonlijke ondersteuning nodig om bijvoorbeeld beter je grens aan te leren geven, meer zelfvertrouwen te creëren zodat je weer je eigen leven terug kan pakken? Dan zit je bij aan het juiste adres voor LIFEdesign. 

Heb je een nieuwe huisstijl nodig omdat je besloten hebt voor jezelf te kiezen en een eigen bedrijf te beginnen dan zit je ook goed bij mij voor LOGOdesign. 

IT’SMYLIFEdesign = een Engelse naam? Waarom niet in het Nederlands? Omdat ik niet te klein wil denken en voor iedereen toegankelijk wil zijn en niemand uit wil sluiten. Ook als bijvoorbeeld nog niet zo lang in Nederland woont, expat bent, en daarbij wil ik de vrijheid kunnen voelen om niet plaats en tijd gebonden te kunnen werken. 

IT’SMYLIFEdesign = zelf de richting bepalen ♾

♾ Wie ben jij? En wat doe je? Laten we verbinden, door te delen in de comments ✍

37 views0 comments