MYLIFE

Hi, wat leuk dat je tijdens je zoektocht naar verlichting en/of verrichting bij mij terecht bent gekomen.

Zal mij even kort aan jullie voorstellen.. "Nicky is de naam, geboren als 'Waterman' op 02-02-1987, in het knusse Hilversum. Als enigst kind in de familie heb ik mij altijd een verbinder gevoeld binnen het gezin. Altijd nieuwsgierig wat er in de ander omgaat en geen genoegen nemen met 'het gaat best oké'. Ook bij mezelf zoek ik al van kinds af aan de verdieping op. Zo ben ik er op mijn 29ste achter gekomen dat ik ADHD heb wat een hoop voor mij duidelijk heeft gemaakt en waardoor de puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Dat is juist waarom ik ook (onbewust) zo'n klik voel(de) met studenten met een speciale leerbehoefte op de MBO school waar ik lesgeef, en ik ze daarnaast als zorgcoach passende begeleiding kan bieden.

Door er niet boven te gaan staan, maar juist naast ze gaan staan en begripvol te confronteren met hun eigen gedrag.

 

"Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je weet welk pad leidt naar jouw 'LIFEdesign'.

- Nicky, LOGO & LIFE designer

 

Creatief bezig zijn helpt mij altijd te ont prikkelen. In het creatieve proces kan ik altijd heel veel positieve energie kwijt.

 

"Voor uiteenlopende klanten werken en aansluiten bij de wens van de klant vind ik heerlijk. Totaal uit mijn comfort zone stappen en mezelf in de belevingswereld van de klant verdiepen is voor mijn diensten van zowel LOGO als LIFE designer een hele mooie aansluiting en verbinding met elkaar."

- Nicky, LOGO & LIFE designer